Prezentarea produselor si serviciilor de asigurari oferite

Avand in vedere ca tot mai multi clienti isi doresc ca riscurile de zi cu zi sa fie preluate de societatile de asigurare, noi oferim pe langa asigurarea obligatorie auto rca si alte tipuri de asigurari foarte populare si necesare in zilele noastre, precum asigurarea impotriva accidentelor si a furtului pentru autovehicule, asigurarea locuintei si a bunurilor, asigurarea medicala pentru calatoriile in afara tarii, asigurarea de malpraxis atat pentru personalul medico-sanitar cat si pentru furnizorii de servicii medicale, asigurarea de raspundere civila pentru contabili, avocati, asigurarea marfii transportate in trafic intern si international etc. Serviciile noastre nu presupun doar vanzarea propriuzisa ci si consilierea,asistenta si suportul acordat atat in alegerea solutiei optime privind produsul de asigurare potrivit nevoilor dumneavoastra cat si asistenta noastra pe intreaga perioada de derulare a contractului de asigurare.

Casco

Este o asigurare prin care se acorda despagubiri in cazul deteriorarii sau distrugerii partiale sau totale a autoturismului propriu in urma unui eveniment neprevazut. Avariile produse autoturismului pot fi: partiale; totale. Avariile partiale presupun: repararea partilor deteriorate in urma unui eveniment asigurat; inlocuirea partilor distruse si/sau care nu se mai pot repara, in cazul in care repararea este mai costisitoare decat inlocuirea. Avaria totala presupune inlocuirea autoturismului declarat epava. Prima de asigurare (pretul asigurarii) se calculeaza ca procent din suma asigurata (valoarea) autoturismului.Suma asigurata (valoarea de asigurare) se calculeaza pornind de la valoarea de nou a autoturismului din care se scade uzura. Valoarea de nou se alege conform cataloagelor sau preturilor de factura (de cumparare) la data incheierii asigurarii. Uzura se calculeaza conform standardelor de uzura detinute de societatile de asigurare. La suma asigurata se adauga si valorile dotarilor suplimentare (altele decat cele standard) ale autoturismului (radiocasetofon, CD, accesorii de telefonie mobila, etc.) si eventualele imbunatatiri existente la data incheierii politei. Primele de asigurare sunt diferentiate in functie de caracteristicile autoturismului: Asigurarea de avarii si furt a autovehiculelor. Acest tip de polita acorda despagubiri atat pentru deteriorari / distrugeri cat si pentru furtul unor parti sau a intregului autoturism. Furtul asigurat poate fi: partial; integral. Furtul partial consta in furtul unor parti componente sau accesorii ale autoturismului: oglinda retrovizoare, roata de rezerva, radiocasetofon, instalatie audio, etc.. Furtul declarat trebuie sa fi avut loc prin efractie (fortari de usi, geamuri, portbagaj). Asigurarea de furt este suplimentara, deci si prima de asigurare este mai mare. Asigurarea persoanelor din autoturisme. In acest caz se acorda despagubiri, in limita unei sume asigurate, pentru ranirea sau decesul persoanelor transportate, in urma unui accident rutier.

Asigurarea facultativa a locuintei si/sau bunurilor.

Asigurarea facultativa a locuintei si/sau bunurilor continute in aceasta este una dintre cele mai importante asigurari non-viata pe care le puteti incheia ca persoana fizica. Fenomenele naturale, calamitatile, incendiul, explozia pot distruge agoniseala de o viata a unei familii. Daca pentru prevenirea incendiului sau exploziei exista astazi solutii tehnice din ce in ce mai perfectionate, inundatiile sau cutremurele sunt practic imposibil de prevenit sau de evitat. Pe scurt insa, asigurarile facultative de locuinte sunt produse specifice ale companiilor de profil, prin care se pot asigura apartamente, case sau imobile in intregime impotriva producerii anumitor riscuri prevazute in contractul de asigurare. Acoperirea oferita prin intermediul politei vine in schimbul platii de catre contractantul asigurarii a unei prime, reprezentand costul asigurarii.

Asigurari pentru calatoriile in strainatate

Asigurarea de sanatate pentru calatorii in strainatate acopera costurile tratamentul medical de urgenta pe care persoana asigurata trebuie sa il efectueze in urma unei imbolnaviri subite sau a unui accident. De asemenea sunt acoperite costurile repatrierii pentru continuarea tratamentului in tara, precum si repatrierea corpului in caz de deces. Aceasta asigurare este obligatorie pentru toti cetatenii romani care calatoresc in strainatate. Concluzia : daca pleci in concediu sau cu treaba in strainatate, ai grija sa ai incheiata o asigurarea medicala de calatorii. Nu stii niciodata cand te poti imbolnavi si cheltuielile medicale in strainatate sunt ridicate, pot chiar sa se ridice la valoarea intreagii tale excursii sau concediu. Din acest motiv este mai rentabil sa ai o astfel de asigurare.

Alte produse de asigurare
Asigurarea de malpraxis
Asigurarea carausului (asigurarea CMR)
Asigurarea carte verde
Asigurari de cladiri si bunuri-persoane juridice
Asigurari de Raspundere civila
Asigurari de raspundere profesionala
Asigurari de buna executie
Asigurari de participare la licitatie
Asigurari agricole
Asigurari de viata
Asigurari echipament electronic
Asigurari constructii-montaj
Asigurari accidente de persoane
Asigurare storno
Asigurarea PAD - Asigurarea obligatorie a locuintei
Desktop version